BURSA KARACABEY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlıkları

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlıkları

2018-2019 Eğitim Öğretim yılına hazırlık süreci okulların kapanmasıyla birlikte başlamış olup, ilçemizdeki tekli eğitime geçme çalışmaları devam etmektedir. Yeni inşaatların yapımı hızla devam ederken, bir yandan da tadilat ve onarım işleri İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce ve Karacabey Belediye Başkanlığınca yapılmaktadır.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin DİNGİN, İnşaatı devam etmekte olan KTSO tarafından yaptırılan Mesleki Eğitim Merkezinde ve Bursa Valiliği YİKOB tarafından Tabaklar Mahallesinde inşaatı tamamlanmak üzere olan ortaokul binası inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. İnşaatların yeni eğitim öğretim yılına yetişeceğini değerlendiren yetkililer bu durumda tekli eğitime geçilebileceğini belirttiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin DİNGİN “Karacabey KTSO sayesinde 25 yıllık bir hayaline daha kavuşarak Mesleki Eğitim Merkezi hizmet binası faaliyete geçirilecektir. KTSO Mesleki Eğitim Merkezinin faaliyete geçmesiyle gerçek anlamda sanayi, sektör ve okul iş birliği sağlanacaktır. KTSO Mesleki Eğitim Merkezinin Karacabeye kazandırılmasında başta KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Naci GÜNCÜ olmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerine ve tüm sektör temsilcilerine teşekkür ederim.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tadilat ve onarımı yapılan okullar;
1- Karacabey Anadolu Lisesi
2- Dayı Karacabey Anadolu Lisesi
3- Cumhuriyet İlkokulu
4- Atatürk İlkokulu

Karacabey Belediye Başkanlığı tarafından boya, badana ve tadilatı yapılan okullar;
1- İstiklal Ortaokulu
2- Şht. Özcan Özsoy Kız Anadolu İ.H.L.
3- Muhsin Özdamar Ortaokulu
4- Sultaniye İlk ve Ortaokulu

Karacabey Belediye Başkanlığınca boya, badana ve tadilatın yanı sıra Ek İnşaat olarak kantin, çok amaçlı salon ..vs yapımı tamamlanan okullarımız;
1- Şht. Uz. Çvş. Cemil Turan İlk ve Ortaokulu
2- Şht. Serkan Şahin Ortaokulu
3- Ömer Matlı İlkokulu
4- Şht. Bahadır Tayfur İlkokulu

Tüm bu inşaatların boya, badana ve tadilatının yapılmasında emeği geçen başta Karacabey Belediye Başkanı Sayın Ali ÖZKAN olmak üzere, tüm Belediye yetkililerine teşekkür ederim.” dedi.

16-07-201816-07-201816-07-2018

Drama Mh. Hasan Yurt Sk. No.10 Karacabey / BURSA - 0 224 676 11 34

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.