BURSA KARACABEY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018 – Aralık ayı DKAB Öğretmenleri Gelişim Programı

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenlerimizin; mesleki bilgi, beceri, tutum ve değerler alanındaki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla “Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmen Gelişim Proğramı” ( DÖGEP ) çerçevesinde Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Aralık ayında ilçemizde yapılması planlanan faaliyet olarak " Kur’an öğretiminde verimlilik, Kur’an-ı Kerim öğretim yöntem ve teknikleri üzerine okumalar ve müzakereler. http://dem.org.tr/dosyalar/kuran-i-kerimi-nasil-ogretelim_nazif-yilmaz_21416.pdf " maddesinden hareketle;

İlçemizdeki Temel Eğitim ve Ortaöğretime bağlı okullarda görev yapan Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmenleri, 21.12.2018 Cuma günü saat 14:00’te İlçemiz İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda toplandı.

Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü / Sorumlu Koordinatör Yüksel ÇATAL tarafından İlçemizdeki okullar bazında Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmenlerinin (Kadrolu-Ücretli) istatistiki durumu hakkında bilgi verildi. Ardından Din Öğretimi Genel Müdürümüz Sayın Nazif YILMAZ tarafından hazırlanan “Kur’an öğretiminde verimlilik, Kur’an-ı Kerim öğretim yöntem ve teknikleri üzerine okumalar ve müzakereler.” Sunusu kaynak alınarak Karacabey Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmeni Mubin TEMİZ Hocamız tarafından bir konferans verildi. Toplantıya ilçemiz Asmalı Camii İmam Hatibi aynı zamanda Örgün Eğitimle birlikte Hafızlık Projesinde görevlendirilen İsmail ÇALIŞKAN hocamız da davet edilerek Kur’an-ı Kerim öğretim yöntem ve teknikleri üzerine karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımı yapıldı.

30-12-201830-12-201830-12-201830-12-2018

Drama Mh. Hasan Yurt Sk. No.10 Karacabey / BURSA - 0 224 676 11 34

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.