BURSA KARACABEY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018 – Kasım ayı DKAB Öğretmenleri Gelişim Programı

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenlerimizin; mesleki bilgi, beceri, tutum ve değerler alanındaki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla “Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmen Gelişim Proğramı” ( DÖGEP ) çerçevesinde Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Kasım ayında ilçemizde yapılması planlanan faaliyet olarak " Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in eğitim anlayışı, ilim öğrenmeye ve eğitime verdiği önem ve eğitim-öğretim metotları. " maddesinden hareketle;
İlçemizdeki Temel Eğitim ve Ortaöğretime bağlı okullarda görev yapan Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmenleri, 22.11.2018 Perşembe günü saat 14:00’te İlçemiz Dayı Karacabey Anadolu Lisesi konferans salonunda toplandı.

Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü / Sorumlu Koordinatör Yüsek ÇATAL tarafından “Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmen Gelişim Proğramı” ( DÖGEP ) ‘in amaçları, kapsamı, genel esasları ve uygulama aşamaları hakkında katılımcılara bilgi verildi. Ardından yüksek lisans tezi “Hz Muhammed (SAV)’in Eğitim anlayışı” olan Karacabey Şehit Özcan ÖZSOY Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Kerime SIKICI Hocamız tarafından, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in eğitim anlayışı, ilim öğrenmeye ve eğitime verdiği önem ve eğitim-öğretim metotları üzerine bir konferans verildi.

29-11-201829-11-201829-11-2018

Drama Mh. Hasan Yurt Sk. No.10 Karacabey / BURSA - 0 224 676 11 34

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.