BURSA KARACABEY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 Tercih Danışmanlığı Hizmeti Başladı

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve YKS kapsamında tercih yapacak öğrencilerimize tercih danışmanlığı hizmeti verilmektedir.
2020 Tercih Danışmanlığı Hizmeti Başladı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimize sunacağımız tercih danışmanlığı hizmetli ile onların ilgi, değer ve yetenekleri doğrultusunda kendilerine en uygun üst öğretim kurumlarına yerleşmelerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda rehber öğretmeni olan tüm resmi okullarımızda ve rehber öğretmeni olmayan okullarımızda ise Rehberlik ve Araştırma Merkezimizde görevli rehber öğretmenlerimizden tercih danışmanlığı birimi oluşturuldu. Tüm ortaokullar ile tüm liselerde kurulan tercih danışmanlığı birimlerimiz aracılığıyla öğrencilerimize Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden tercih danışmanlığı hizmeti sunulmaktadır.

Ayrıca öğrenci ve velilerimiz Rehberlik ve Araştırma Merkezinde görevli rehber öğretmenlerimiz eşliğinde tercihlerini yapmak için 0 224 676 15 14 numaralı telefondan Rehberlik ve Araştırma Merkezine ulaşabileceklerdir.

Tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz tercih danışmanlığı hizmetinden yararlanabilirler.

23-07-2020

Drama Mh. Hasan Yurt Sk. No.10 Karacabey / BURSA - 0 224 676 11 34

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.